The biggest fashion week trend exposed

Een maand lang had je me weer in mijn greep. Goeie oude ‘fashion week’ van me. Telkens weer wist je me te verrassen. Het vaarwel van JP Gaultier, een heuze Chanel tirade op de Boulevard, de Dolce & Gabbana mars geleid door miss K. Jenner. Wat rest zijn de foto’s, de herinneringen, nieuwe fashion vrienden en pijnlijke blaren. Over een half jaartje mogen we weer. Voor nu deel ik graag de belangrijkste trend van deze editie:  doe maar normaal dan doe je gek genoeg. Wie er komend half jaar hipperdepip bij wil lopen doet er verstandig aan om niet al te veel haar best te doen. Leading ladies in fashion als Sarah Harris (Britisch Vogue) en Barbara Martelo doen net als ik: Spijkerbroekie, net-uit-bed-haar, goeie trui of blouse, that’s all. Een statement tas blijft, maar voor de rest mag het casual. Komt dat even goed uit!

 Knit  Acne Jeans  One Teaspoon Heels  Ganni Bag Chanel

Leave me a Comment