In partnership with UGG: 24 hours with Anouk Yve

Wat doe je zoal op een dag? Is een veel gestelde vraag.

 

Veel mensen denken dat bloggers de hele dag in koffie tentjes vertoeven, op reis zijn of outfit foto’s maken. Was dat maar zo! Geloof me, de meeste bloggers besteden uren achter de laptop meestal gewoon op de bank. Ik kan het weten, ik begeleide de afgelopen 4 jaren een stuk of 20 bloggers en bloggen is inmiddels zelf – na de oprichting van Anouk Yve in 2012 – ook bekend terrein.

 

Er zijn dagen – wat zeg ik weken – dat ik het huis niet uit kom. Van de vele mails (gemiddeld 150!) op een dag, tot het perfectioneren van mijn blog posts. Mijn bank kent inmiddels een kale plek van mijn kont. Haar in een knot (#messybun viert hoogtij dagen op mijn Instagram) en lekkere warme UGG boots aan mijn voeten. Wat ben ik blij met dit paar trouwens. De kleur is echt fantastisch. Ze staan super leuk onder een jeans of skinny en zijn ideaal nu ik in Zweden woon.

 

 
 

Boots – UGG

 met dank aan luxblog.nl (fotografie) en Vos Interieur Groningen

Add yours Comments – 9

Leave me a Comment