Processed with VSCO with 4 preset

My skincare routine

Ik neem jullie mee naar het jaar 1999, god wat voel ik me al een oude knar. Ik zat in het tweede jaar havo en was 14 jaar. Een puppy, in doen en laten maar ook in de looks. Mijn blonde krullen strak van de gel (want wist ik veel) en mijn huid bezaaid met Acne (niet het merk). Nee, ik was bepaald niet moeders mooiste.
Ik werd ook wel een beetje gepest om mijn puistjes. Grindtegel, aardbei, ik heb heel wat naar mijn hoofd geslingerd gekregen. Ik woonde in een dorp, mijn kleding zag er raar uit (want ook toen al met mode bezig), enfin niet mijn beste periode.
Ik weet nog goed dat ik bij een vriendin logeerde. Toen ik de volgende dag de trap af liep hoorde ik haar moeder zeggen: ‘ ik verschoon wel direct het beddengoed hoor’. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte en ben zonder iets te zeggen weggefietst.
Mijn huid zal altijd mijn zwakte blijven. De puistjes verdwenen gelukkig, maar op latere leeftijd had ik nog steeds een onrustige snel glimmende huid dat ook nog eens gevoelig blijkt te zijn voor pigmentvlekken.
Ik heb werkelijk alles geprobeerd aan huidverzorging. Van heel duur tot spot goedkoop. Van Amerika tot Korea. Ervaring leert dat hoe puurder het product, mijn huid er beter op reageert. Geen schadelijke stoffen, weinig parfum, parabeen vrij: less is more. Een product zonder poespas dat direct zijn werk kan doen.
De producten van Naïf heb ik eerst zelf getest, omdat ik geen verkoop verhaal wil ophangen. Ik moet er in geloven. Met mijn huid geschiedenis, kan ik niet anders dan dat heel serieus nemen.
Mijn ervaring:
– de producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen. Een plus.
– de geur is heerlijk en subtiel.
– de dag en nachtcreme zijn fijn aan te brengen, de nachtcreme is rijker.
– de cleansing gel foamed niet, dat is eerst even wennen, maar de emulsie zorgt ervoor dat je geen trekkerige huid krijgt. Heel fijn.
Ben jij opzoek naar een eerlijke, betaalbare gezichtsverzorging dat doet wat het beloofd, dan is deze lijn zeker het proberen waard.

Filed under