Ekster-syndroom alert: Verliefd op de nieuwe Rose collectie van PANDORA

Lancering PANDORA Rose 
Vroeger kon ik uren in mijn moeders sieraden doosje turen, wat bestond uit een kleine collectie goud, bloedstenen, parels en zilveren slaven armbanden. ‘Ekster’ noemde mijn moeder me dan ook altijd. En die fascinatie voor alles wat blinkt is gebleven. Sterker nog: sieraden staan ieder seizoen weer hoog op mijn verlanglijstje. Ik heb inmiddels een mooie collectie opgebouwd. Dus toen PANDORA mij vroeg een aantal van hun nieuwe sieraden uit de Rose collectie te testen zei ik volmondig ja. Maar goed waar begin je? Echt werkelijk waar alles binnen deze collectie is liefde op het eerste gezicht (één van de symptomen van het ekster-syndroom laten we maar zeggen).
De ontzettend lieve rose strikjes voor in de oren match ik met een klein – met zirkonia bezaaid – oorbelletje in de vorm van een hartje. En qua kettingen kan ik ook niet kiezen dus kies ik er twee: een prachtige sierlijke veer (Lievelings!) en een Scandi verantwoord abstracte cirkel – wederom belegd met steentjes. Sidenote: Handig dat PANDORA iedere ketting voorziet van twee ringetjes zodat je hem langer of wel korter kunt dragen. De ringen wil ik gewoon allemaal – punt uit, om elke vinger één of twee. Ik vind dat gewoon mooi, zoveel mogelijk ringen bij elkaar dragen. Erg Vogue! Als kers op de taart een mooie beads armband (een zilveren armband met Rose beads die je zelf kunt samenstellen) die ik combineer met mijn eigen armbanden, the more the merrier.
Een lesje sieraden stacken dus, en dat kan jij ook bereiken: Ga naar de website van PANDORA en bekijk zelf alle items uit de Rose collectie om jouw eigen selectie te maken.
Sieraden – PANDORA (m.u.v. gouden en zilveren slavenarmband) / Shirt – Won Hundred / Jeans – Frame denim / Loafers – Gucci

Filed under