The Bomb

Jarenlang woonde ik in Engeland en al die jaren was Superdry mijn to go voor comfy kleding. Ja ook ik draag vaak genoeg een lekkere joggingbroek of een hoodie. Helemaal nu ik weer zwanger (25 weken alweer, hallo!!) ben. Toegegeven – de hoodie trend van deze herfst komt mij heel goed uit. Ik wil zachte stoffen en warmte om mijn lijf. logisch!
Dus toen Superdry mij vroeg of ik het leuk vond om een aantal stukken uit hun nieuwe najaarscollectie te selecteren hoorde je mij natuurlijk geen nee zeggen. Sterker nog: graag! Ik had al een klein arsenaal aan joggers, omdat Superdry zulke fijne zachte maakt. Eenmaal op de website kom ik erachter dat Superdry veel meer is dan hoodies en joggingbroeken alleen. Hun fashion collectie is super on trend en ik selecteerde deze stoere bomber als favoriet. Bomber jasjes zijn namelijk your to go dit seizoen. Makkelijk te stijlen met een skinny, hoodie en stoere laarzen, of juist boven een lange rok. Je kunt er alle kanten mee op.
Warm, fashionable en comfy de winter in? Dan moet je echt even op hun site kijken. Ik ben benieuwd hoe jullie Superdry stylen. Gebruik de hashtag #MySyperdry en laat me jullie looks zien!

Filed under